Om företaget


Wilhelm Geijer

Ordförande


Wilhelm Geijer, född 1947. Tidigare VD för Öhrlings PWC i Sverige. Också styrelseordförande för ägarbolaget av PWC i Sverige. Har arbetat för samma arbetsgivare sedan tidigt 1970-tal.


Kjell Nordin

VD


Kjell Nordin, född 1967. Kjell kommer närmast från Björks Bussresor, där han i många år arbetat som affordable paper vice VD och VD i flera av dotterbolagen. Kjell kommer att arbeta som konsultande VD på heltid för Care of Company. Även Kjell har betydande ägarintresse i Care of Company.


Johan Andersson

Ledamot


Johan Andersson är grundare av Care of Company. Född 1960. Johan har byggt upp en koncern inom egenvårdsbranschen, som bestod av cirka 30 st butiker, 2 fabriker, varumärkesbolag och postorderverksamhet. Var med och bildade Life Europé, där han fortfarande är stor ägare. Också ägare och grundare av Attract Sweden AB, som i första hand jobbar med teknisk egenvård.


Magdalena Forsberg

Ledamot


Magdalena Forsberg, född 1967. Bland annat flerfaldig vinnare av totala världscupen i skidskytte, samt 4-faldig vinnare av Jerring-priset, för sina pay for essay insatser som skidskytt.


Alexander Kotsinas

Ledamot


Alexander Kotsinas, född 1967. Tidigare CFO för Mobilnätet 3 och för Life Europé. Nu under de senaste åren CFO för Q-Med, där han bland annat verkade i en central roll vid försäljningen av bolaget.


Hans Bergh

Ledamot


Hans Bergh, född 1957. Varit med från starten och byggt upp Permobil, från ett litet företag till att idag omsätta cirka 2 miljarder kronor. Satt i många år som VD, för just Permobil, innan bolaget för några år sedan köptes av Nordic Capital.