Han gick ner 8kg på 2 veckor med hjälp av spelet

Alexander blev förste svensk att fånga alla Pokémon’s i det nya mobilspelet, Pokémon GO!

Spelet har väckt mycket känslor och tankar runt om hela världen sedan sin release, och spelet verkar dela världen i 2 läger.

  1. Det ena lägret ser det som trams och något som tar oss än längre bort från den verklighet vi trots allt lever i.
  2. Medan det andra lägret ser det som något som får människor som annars lever helt stillasittande liv, att komma ut i friska luften och få röra på sig och träffa andra människor på samma uppdrag som dem själva.

Vilket läger sympatiserar du mest med, och varför?

Något som inte går att förbise är den fysiska prestation som krävdes av Alexander D’rosso för att till slut få fångat alla Pokémon’s, på ca 2 veckor har han gjort av med 8kg av sin kroppsvikt genom att promenera ca 22 mil sammanlagt i sin jakt efter en komplett Pokémon samling.

Lämna ett svar