Vilket motionsredskap skulle du vilja ha i hemmet?

Genom Care of Company’s friskvårdskoncept erhåller varje ansluten anställd ett motionsredskap för bruk i det egna hemmet! Statistiken säger att endast 20% av anställda utnyttjar friskvårdsbidragen, den siffran ska vi förbättra mångdubbelt och vi tror att det här greppet ska ge en radikal ökning av det faktiska användandet.

Genom att möjliggöra att träningen kan utföras inom hemmets trygga väggar behöver inte individen oroa sig för obekväma sociala situationer på ett gym eller allmänna träningsplatser, redskapet kommer aldrig att vara upptaget, tiden kommer alltid att finnas och träningen kommer alltid att bli av!

Corporate_small

Vilket redskap du väljer beror mest på vad du gillar att göra och hur mycket plats du har.

En crosstrainer innebär att fötterna har kontakt med maskinens fotplattor när du går/springer. Det ger låg belastning på lederna, vilket är positivt om du har ont i knän, rygg eller andra leder. En nackdel är att du inte får stötvis belastning som stärker skelettet. Om du inte har ont i lederna rekommenderar jag dig att, som komplement till detta, promenera raskt eller jogga.

Ett gåband ger viss stötvis belastning, vilket alltså är nyttigt i lagom mängd.
Vårt band har en stark motor, stabil konstruktion, hastighet mellan 1- 12 km / h så man kan jogga och få en den positiva effekten på skeletthälsan, konditionen och förbränningen, man kan dessutom variera lutningen i 0, 3 och 7%

En motionscykel är bra träning för benens muskler och perfekt om du gillar att cykla och vill kunna ha ett bra komplement på regniga/kalla dagar.

Vibrationsplatta
Denna träningsmaskin passar oerhört väl för människor med cirkulationsproblem och stabilitets problem kring främst fot och knäleder. Aktiva människor kan uppbringa en snabbare återhämtning, ökad rörlighet – eller genom anpassade träningsprogram öka intensiteten och därmed effekten av traditionella stabilitetsövningar.

 

Läs mer om hur detta fungerar och se informationen om alla våra tillgängliga motionsredskap på länken här

Unrecognizable people running on treadmills in a gym.

Kontakta ditt företag idag för att tipsa om Care of Company och vårt helhetsfokuserade friskvårdskoncept

Lämna ett svar