Care of Company + Born to Run Scandinavia

Care of Company Samarbetar härifrån och framåt med Born to Run Scandinavia

Born To Run engagerar likt Care of Company människor i att aktivt sträva efter en bättre hälsa för oss direkt, som individer, och indirekt, för alla dem vi får möjligheten att informera och inspirera till ett aktivare och friskare liv.

Born To Run arrangerar bland annat helt fantastiska hinderbane-race för hela familjen att delta i, ett stort och klokt steg i att få våra barn och ungdomar att ta sig ur soffan eller stolen framför tv.n eller datorn och göra något riktigt kul tillsammans med sin familj för att hjälpa till att stärka och ena familjer samtidigt som man på ett roligt och utmanande vis får barn och ungdomar i rörelse, ett otroligt viktigt initiativ!

Läs mer om hur din Familj kan delta på nästa Hinderbane-race på www.borntorun.nu

borntorun.nu-1468050453829 borntorun.nu-1468050527492 borntorun.nu-1468050537933

 

 

 

 

 

 

 

Utöver hinderbanorna så håller Born to Run såklart även workshops och utbildningar för både dem som själva vill bli en bättre löpare och samtidigt utveckla sin syn på hälsa, och för dem som själva strävar efter att bli Löp-coacher
Se filmen nedan för en inblick i vad som sker på workshops och coachutbildningar

Vi på Care of Company känner att vi vill stötta och stå bakom det arbete som görs genom Born To Run Scandinavia och kan fullt ut rekommendera allt som erbjuds genom deras verksamhet.
Och vi känner att vi med vårt Friskvårdskoncept för Företag tillsammans utgör en stark kraft i samhället för att kunna göra något riktigt bra på flera plan för vårt samhälle som dag för dag får fler stillasittande, ohälsosamma och sjukskrivna människor.

Tillsammans mot att bli världens friskate land!

Följ våra sociala medier
Instagram:
@friskvardsarbetaren
@careofcompany
@borntorun.nu

Facebook:
www.facebook.com/Careofcompany
www.facebook.com/Friskvardsarbetaren
www.facebook.com/Borntorunscandinavia

Lämna ett svar